Makelaars bloggenRSS

Onze makelaars delen graag hun kennis met u. In deze blogs houden ze u op de hoogte van ontwikkelingen op de Westlandse woningmarkt.

  • Bieden in tijden van overbieden

    Door op 25 Juli 2024
    In het afgelopen jaar verbraken de huizenprijzen landelijk record na record. Inmiddels zijn woningen nog nooit zo duur geweest als nu. Ook de Westlandse woningmarkt gaat mee in deze trend. En de gevolgen daarvan, zoals meer en meer overbieden. Onze kantooreigenaar en makelaar Andries van Akelijen legt uit wat daarbij komt kijken.
    Bieden in tijden van overbieden
  • De 5 voordelen van een aankoopmakelaar in het Westland

    Door op 4 Juli 2024
    Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan u veel tijd, geld en stress besparen. Vooral wanneer de aankoopmakelaar gespecialiseerd is in de lokale woningmarkt. Want er zijn nogal wat aandachtspunten. Onze makelaar Paul Roos legt uit hoe u met zijn lokale deskundigheid vol vertrouwen de trotse eigenaar wordt van uw nieuwe woning in het Westland.
    De 5 voordelen van een aankoopmakelaar in het Westland
  • Huis kopen in het Westland? Eerst een bouwtechnische keuring!

    Door op 18 Juni 2024
    Met een bouwtechnische keuring kunt u met vertrouwen en gemoedsrust de woningmarkt betreden. U weet dan dat u goed geïnformeerd bent over de bouwkundige staat van uw woning. Toch wordt het nog wel eens overgeslagen bij het kopen van een woning. Onze makelaar Marieke van Kooij legt uit waarom de bouwtechnische keuring vooral in het Westland aan te raden is.
    Huis kopen in het Westland? Eerst een bouwtechnische keuring!
  • Wat doet het energielabel met de prijs van uw huis?

    Door op 14 Mei 2024
    Een hoog energielabel zorgt niet alleen voor meer wooncomfort en een beter milieu maar ook voor een aanzienlijke stijging van de waarde van uw woning. Onze kantooreigenaar en makelaar Andries van Akelijen geeft zijn kijk op hoe het energielabel koop- en verkoopprijzen van woningen beïnvloedt en welke trends en ontwikkelingen we kunnen verwachten in het komende jaar.
    Wat doet het energielabel met de prijs van uw huis?
  • Wat doet de woningmarkt van het Westland in 2024?

    Door op 15 April 2024
    Met een aanhoudende stijging van de huizenprijzen, een gevarieerd woningaanbod en een bloeiende tuinbouwsector, belooft 2024 een spannend jaar te worden voor de huizenmarkt in het Westland. Onze makelaar Sebastiaan Winkelman is gespecialiseerd in de woningmarkt van het Westland en geeft zijn kijk op de ontwikkelingen voor dit jaar. Lees zijn blog...
    Wat doet de woningmarkt van het Westland in 2024?
Naar boven