Makelaar Elwira Zielinska

Makelaar Elwira Zielinska

Expertise: Westland, Honselersdijk, Kwintsheul & Expats

Bel of WhatsApp 0649087651 of e-mail naar elwirazielinska@remax.nl

Elwira Zielinska vormt met haar man Sebastiaan Winkelman ons gespecialiseerde makelaarsteam voor Honselersdijk en Kwintsheul. Samen zijn ze actief in het hele Westland en hebben ze extra affiniteit met deze prachtige gemeenten. Elwira houdt zich vooral bezig met bemiddeling voor expats die zich in het Westland willen vestigen. Ze is zelf naar Nederland geëmigreerd en weet alles over de eerste stappen op de Westlandse woningmarkt. Met haar kennis en ervaring weet u zeker dat uw woonavontuur een groot succes wordt. Maak kennis met Elwira.

Het onmogelijke mogelijk maken

20 jaar geleden is Elwira vanuit Polen naar Nederland gekomen. Ze kent het reilen en zeilen van de grote stap naar een nieuw land als geen ander. Elwira: “In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over de wet en regelgeving voor expats in Europa. Er komt veel bij kijken om je in een ander land te vestigen en daar help ik graag bij. Ik doe er alles aan om het schijnbaar onmogelijke mogelijk te maken. Uit eigen ervaring. Want ik heb het zelf ook allemaal meegemaakt. Op ons kantoor wordt de hele dag in verschillende talen gecommuniceerd, in het Nederlands, Pools en het Engels en expats wegwijs gemaakt over het wonen en werken in Nederland.”

Maak een afspraak voor een expat oriëntatiegesprek

Wensen duidelijk in kaart

“Ik kan goed luisteren naar mijn klanten en hun wensen duidelijk in kaart brengen. Pas als ik een goed beeld heb van wat klanten willen, ga ik op pad om hun droomhuis te vinden. Moet ook wel want een huis kopen vanuit het buitenland kent zo z’n uitdagingen. Je bent minder mobiel voor bezichtigingen en het is lastig om een goed evenwicht te vinden tussen financiële mogelijkheden en woonwensen. Daarnaast is de Nederlandse woningmarkt krap waardoor je snel moet toeslaan als jouw ideale woning op de markt komt. Ik zorg ervoor dat mijn klanten altijd vooraan staan en als eerste kunnen bieden.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Sterke financiële onderbouwing

“Niets is zo frustrerend als een mooi huis vinden, maar het niet kunnen betalen. Daarom help ik ook met de financiële kant van de bemiddeling. Naast mij makelaardij ben ik eigenaar van Pomoc Westland, een expat service bureau gericht op financiële dienstverlening. Als gediplomeerd belastingconsulent help ik mijn klanten met de fiscale gevolgen het samen kopen of verkopen van een woning in Nederland. Met mijn financieel advies weet u zeker dat de koop van uw woning in Nederlands voldoet aan alle regels en mogelijkheden.”

Maak een afspraak voor een financieel adviesgesprek

Kenner van Honselersdijk

“Vanuit Polen ben ik in het Westland komen wonen. Ik was direct verliefd op dit deel van Nederland. De prachtige omgeving en vriendelijke mensen hebben ervoor gezorgd dat ik hier ben gebleven en mijn sociale leven heb opgebouwd. Vooral over Honselersdijk kan ik alles vertellen. Dagelijks loop ik door het dorp om m’n hond uit te laten en praat ik met dorpsgenoten en plaatselijke winkeliers. Het leven is hier goed en dat toon ik maar al te graag aan mijn klanten.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Niets aan het toeval overlaten

Elwira vormt samen met haar man Sebastiaan Winkelman een makelaarsduo. Zij maken deel uit van RE/MAX De Vastgoedspecialist en werken vanuit hun eigen kantoor in Honselersdijk. Elwira: “Bij ons is de klant nog echt koning, omdat wij net even het verschil kunnen maken in onze extra diensten en ervaring. Wij zorgen ervoor dat de koop of verkoop van een woning een plezierige reis wordt waarbij wij alle bijkomende facetten uit handen nemen. We laten niets aan het toeval over.”

Locatie Sebastiaan en Elwira: Dijkstraat 21A, 2675 AV Honselersdijk

Lees verder

RE/MAX Service

“De makelaars van RE/MAX zijn allemaal zelfstandige ondernemers. Dat betekent voor klanten dat we net even wat harder lopen dan andere makelaars. Want ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Wij gaan door waar anderen stoppen, zelfs in de avond of in de weekenden. Daarnaast bieden we grote lokale expertise binnen het internationale netwerk van RE/MAX. Zo weten buitenlandse klanten gemakkelijk de weg te vinden op de Westlandse woningmarkt. Vooral voor Poolse klanten hebben we al veel transacties mogen verzorgen.”

Lees verder

Maak een afspraak

Elwira Zielinska

Neem contact op met Elwira Zielinska voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven