Makelaar Sophie van der Burgh

Makelaar Sophie van der Burgh

Expertise: Maasland en omgeving

Bel of WhatsApp 06-40591787 of e-mail naar sophievanderburgh@remax.nl

Sophie van der Burgh is onze gespecialiseerde makelaar voor Maasland en omgeving. Zij is er geboren en getogen en weet alles over de lokale woningmarkt. Met haar gedreven en enthousiaste instelling zorgt ze ervoor dat haar klanten maximaal resultaat halen uit de koop of verkoop van hun woning. Maak kennis met Sophie.

Klanten staan voorop

Sophie stelt de klant centraal in haar aanpak. Sophie: “Als klein meisje vond ik het altijd al belangrijk dat mensen zich zo thuis mogelijk voelden bij mij. Een gevoel van thuis is voor mij ook een van de belangrijkste dingen in het leven, en dat is ook wat ik mijn klanten meegeef. Thuis is de plek waar je tot rust komt, inspiratie opdoet en jezelf ontwikkelt. Als makelaar ben ik dan ook zeer klantgericht en stelik de behoeften van klanten altijd voorop. Ik vind het enorm belangrijk dat klanten zich gehoord en begrepen voelen.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Wensen mogelijk maken

Met grote gedrevenheid en doorzettingsvermogen zorgt Sophie ervoor dat ze altijd voldoet aan de verwachtingen van haar klanten. Dat heeft haar een uitstekende reputatie opgeleverd en langdurige klantrelaties. Sophie: “Ik geef niet snel op en ik werk hard om mijn doelen te bereiken. Vaak wanneer iets onmogelijk lijkt, wil ik er toch alles voor geven om het doel te kunnen bereiken. Met een frisse blik en een out-of-the-box instelling kom ik tot verrassende oplossingen om wensen alsnog mogelijk te maken.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kenner van Maasland

“Ik ben een echte geboren en getogen Maaslander met veel lokale marktkennis. Ik ben goed op de hoogte van huizenprijzen, trends en ontwikkelingen in Maasland en omliggende gebieden. Deze kennis deel ik graag met mijn klanten zodat ze een goed beeld krijgen van hun nieuwe woonomgeving bij aankoop. Of dat ze zeker weten dat ze de beste prijs voor hun woning krijgen bij verkoop. Maasland is mijn thuis wat ook echt voelt als thuis. Mijn doel is om mijn klanten ook dit gevoel te geven in deze prachtige omgeving in de gemeente Midden-Delfland.”

Maak een afspraak voor een Gratis Zoekopdracht

RE/MAX service

“Ik heb mij niet voor niets aangesloten bij RE/MAX. Het is een mooi bedrijf dat prachtige doelen nastreeft, die met veel zelfstandige makelaars gecreëerd en behaald worden. Wij zijn weliswaar zelfstandig maar werken samen als een team. Dat biedt onze klanten vooral veel flexibiliteit, gedrevenheid en gezamenlijke vastgoedkennis om hun woonwensen en eisen om te zetten in klinkende resultaten.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Maak een afspraak

Sophie van der Burgh

Neem contact op met Sophie van der Burgh voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven