Makelaar Paul Roos

Makelaar Paul Roos

Expertise: Poeldijk, Monster

Bel of WhatsApp 06-34195205 of e-mail paulroos@remax.nl 

Paul Roos is onze gespecialiseerde makelaar voor Poeldijk en Monster. Hij is actief in het hele Westland en met deze dorpskernen heeft hij extra affiniteit. Als inwoner van de omgeving weet hij dan ook alle ins & outs van de woningmarkt. Maak kennis met Paul.

Duidelijkheid voorop

Paul Roos is een betrokken, actieve makelaar met een doe-maar-gewoon houding. Paul: “Een nuchtere instelling is in het Westland erg belangrijk. Hier doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Geen omwegen maar duidelijk, recht voor z'n raap zeggen waar het op staat. En dat zie je terug in mijn dienstverlening. In mijn advies wind ik er geen doekjes omheen en leg ik duidelijk uit wat de kansen van een huis bij verkoop zijn. En wat de voor- en nadelen van een huis bij aankoop zijn. Die transparantie wordt hier zeer gewaardeerd.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Lokale kennis

“Ik ben actief in het hele Westland en mijn lokale expertise is vooral gericht op de kernen Poeldijk en Monster en het omliggende gebied zoals de Madepolder. Daar heb ik de meeste affiniteit mee. Mijn specifieke voorkeur gaat uit naar jaren ‘70 en ‘80 woningen. Maar ook nieuwbouw zoals in dit gebied wordt gebouwd is mij niet onbekend. Vooral omdat ik daar ik recentelijk zelf een vergelijkbare woning heb gekocht.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Van jongs af aan in vastgoed

“Als lokaal betrokken, zelfstandige makelaar zal ik dat steentje extra bijdragen aan een vlekkeloze en soepele begeleiding tijdens de aan- of verkoop van een woning. Het werken met vastgoed zit in de familie. Zo is mijn oom architect, mijn neef is notaris en mijn andere neef zit in de verhuur van onroerend goed. Zodoende ben ik van jongs af aan in aanraking geweest met onroerend goed en heeft de woningmarkt mij altijd in hoge mate geïnteresseerd.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Persoonlijke benadering

“Bij RE/MAX zijn de makelaars zelfstandig. Dat betekent onder andere dat klanten altijd te maken krijgen met dezelfde makelaar gedurende het hele aankoop- en verkooptraject. Paul: “Die persoonlijke benadering sprak mij het meeste aan om me aan te sluiten bij RE/MAX. Juist omdat we zelfstandig zijn, staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij ons krijgen ze net dat extra stapje customer service die ze bij anderen niet krijgen. Wij werken met korte lijnen en zijn 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar voor bezichtigingen. Dus ook ’s avonds en in de weekenden. Want dan zijn onze klanten juist bezig met hun verhuisplannen en willen we ze graag bijstaan.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht
  • De 5 voordelen van een aankoopmakelaar in het Westland

    4 Juli 2024
    Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan u veel tijd, geld en stress besparen. Vooral wanneer de aankoopmakelaar gespecialiseerd is in de lokale woningmarkt. Want er zijn nogal wat aandachtspunten. Onze makelaar Paul Roos legt uit hoe u met zijn lokale deskundigheid vol vertrouwen de trotse eigenaar wordt van uw nieuwe woning in het Westland.
    De 5 voordelen van een aankoopmakelaar in het Westland

Maak een afspraak

Paul Roos

Neem contact op met Paul Roos voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven