Onze voordelen

Ontdek de grote voordelen van RE/MAX De Vastgoedspecialist

RE/MAX De Vastgoedspecialist, dé makelaars van het Westland, biedt u vele voordelen. In een markt waar de concurrentie enorm groot is, zijn wij toch in staat om ons te onderscheiden. Wij bieden u een aantal unieke voordelen.

Zelfstandige makelaars

Ons kantoor bestaat uit zelfstandige makelaars. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben onze makelaars zich aangesloten bij RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor. Deze zelfstandigheid zorgt ervoor dat onze makelaars altijd scherp zijn op hun service en kennis.

Kennis van de wijk

Locatie speelt een grote rol in de koop of verkoop van een woning. Daarom hebben wij de expertise van onze makelaars verdeeld over de gemeenten van het Westland. Elke makelaar kent zijn wijk op z’n duimpje. Van toekomstige bouwplannen tot waardeontwikkelingen van woningen, onze ‘wijkmakelaars’ weten precies wat er speelt. Hierdoor krijgt u antwoorden op vragen als:

 • Hoe zit het met het ophalen van vuilnis in dit gedeelte van de stad?
 • Heb je in dit gebied een parkeervergunning nodig?
 • Heb je een vergunning nodig als je iets wilt verbouwen in het huis?

Voor deze en vele andere typisch wijkonderwerpen kunnen we u direct informeren. 

Kracht van de groep

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 144.000 makelaars. De kracht van de groep in combinatie met de kennis van het individu maakt onze dienstverlening uniek. Voor u betekent het vooral een grote belangstelling voor uw woning of een scherpe onderhandeling bij de aankoop van een woning. Lees meer over RE/MAX

Korte lijnen 

We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben in ons wereldwijde netwerk, zijn we in staat om snel te schakelen met u en andere betrokken partijen.

Promotiemiddelen 

We hebben tegenwoordig een groot aanbod van promotiekanalen. En daar maken we volop gebruik van om uw woning optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo maken we onder andere gebruik van flyers, folders, huis-aan-huis kranten, social media, nieuwsbrieven Funda, het internationale netwerk van RE/MAX en optimale online vindbaarheid van uw woning.

Up-to-date 

Onze makelaars worden continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen. Het is van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt.

Keurmerken en certificaten

RE/MAX Westland is VBO Makelaar. U bent in goede handen bij uw RE/MAX makelaar in het Westland.

Ervaren makelaars 

U heeft altijd contact met een makelaar. Van het begin tot het eind is het de makelaar die uw traject begeleidt. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht.

Alles onder één dak

Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis. Ons makelaarskantoor heeft specialisten op het gebied van aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur en hypotheken.

Altijd bereikbaar 

Uw makelaar staat altijd voor u klaar. Omdat wij lokaal te werk gaan, weet u precies wie uw makelaar is en hoe u uw makelaar bereikt. Wij hebben één doel voor ogen en zijn goed bereikbaar. Het is mogelijk dat afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden. 

Kortom, daarom RE/MAX de Vastgoedspecialist van het Westland

Onze klanten kiezen voor:

 • Diepgaande kennis en grote ervaring met de huizenmarkt van het Westland en omgeving
 • Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers
 • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
 • Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
 • Optimaal bereik van uw woning, nationaal en internationaal
 • Korte verkooptijd
 • Up-to-date kennis
 • Alle onroerend goed service onder 1 dak
 • Keurmerken en certificaten

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van ons makelaarskantoor? Neem dan contact met ons op. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaars en diensten. Bel +31 (0)174 79 22 40 of e-mail devastgoedspecialist@remax.nl

Naar boven