Makelaar Sebastiaan Winkelman

Makelaar Sebastiaan Winkelman

Expertise: Westland, Honselersdijk & Kwintsheul

Bel of WhatsApp 0622992521 of e-mail sebastiaanwinkelman@remax.nl

Sebastiaan Winkelman is onze gespecialiseerde makelaar voor Honselersdijk en Kwintsheul. Samen met zijn vrouw Elwira is hij actief in het Westland en hebben zij extra affiniteit met deze gemeenten. Met zijn passie voor duurzame toepassingen en de financiële kant van transacties zorgt hij ervoor dat u maximaal resultaat haalt uit de koop of verkoop van uw woning. Maak kennis met Sebastiaan.

Financieel en bouwkundig advies

Sebastiaan is een makelaar die snel schakelt en het hoofd koel houdt op spannende momenten. Met zijn boekhoudkundige achtergrond beheerst hij als geen ander de financiële kant van transacties. Daarnaast is hij ook bouwkundig onderlegd. Sebastiaan: “Ik heb veel verbouwingen begeleid en jarenlang met aannemers gewerkt. Mijn ervaring op dat gebied komt goed van pas bij het adviseren van materiaalkeuze en aanpassingen van huizen. Ik zie al snel mogelijkheden om ruimte slimmer te benutten of om meer woonoppervlak te creëren. Huizen hebben vaak meer te bieden dan je denkt.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Kenner van het Westland

Sinds 10 jaar woont Sebastiaan in het Westland. Daarvoor was hij er zijn hele werkzame leven actief. Sebastiaan: “Ik kan kopers van woningen alles vertellen over deze prachtige omgeving. Vooral over Honselersdijk waar ik zelf woon en Kwintsheul waar ik veel kom. Ik toon ze graag de vele woonkansen en uitgebreide mogelijkheden die het Westland biedt. En door mijn lokale kennis weten verkopers van woningen dat hun woning in de markt wordt gezet op de manier die bij hen past."

Maak een afspraak voor een Verkoopadviesgesprek

Passie voor duurzaam

“Een van mijn passies is het verduurzamen van huizen. Ik woon zelf in een gemeentemonument en heb die verbouwd tot een nul-op-de-meter woning. Dat was een enorme klus waar ik veel ervaring mee heb opgedaan. En die deel ik graag met mijn klanten. Er is zoveel mogelijk om je huis te verduurzamen. Niet alleen in toepassingen maar ook met subsidies en financieringen kun je nog veel bereiken.”

Maak een afspraak voor een Aankoopadviesgesprek

Alles uit handen

Sebastiaan vormt samen met zijn vrouw Elwira Zielinska een makelaarsduo. Zij maken deel uit van RE/MAX De Vastgoedspecialist en werken vanuit hun eigen kantoor in Honselersdijk. Sebastiaan: “Samen doen we er alles aan om onze klanten mee te nemen in één van de belangrijkste beslissingen in hun leven: een huis kopen of verkopen. Wij zorgen ervoor dat dit een plezierige reis wordt waarbij wij alle bijkomende facetten uit handen nemen. We laten niets aan het toeval over.”

Locatie Sebastiaan en Elwira: Dijkstraat 21A, 2675 AV Honselersdijk

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

RE/MAX Service

“De makelaars van RE/MAX zijn allemaal zelfstandige ondernemers. Dat betekent voor klanten dat we net even wat harder lopen dan andere makelaars. Want ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Wij gaan door waar anderen stoppen, zelfs in de avond of in de weekenden. Daarnaast bieden we grote lokale expertise binnen het internationale netwerk van RE/MAX. Zo weten buitenlandse klanten gemakkelijk de weg te vinden op de Westlandse woningmarkt. Vooral voor Poolse klanten hebben we al veel transacties mogen verzorgen.”

Maak een afspraak voor meer informatie
  • Wat doet de woningmarkt van het Westland in 2024?

    15 April 2024
    Met een aanhoudende stijging van de huizenprijzen, een gevarieerd woningaanbod en een bloeiende tuinbouwsector, belooft 2024 een spannend jaar te worden voor de huizenmarkt in het Westland. Onze makelaar Sebastiaan Winkelman is gespecialiseerd in de woningmarkt van het Westland en geeft zijn kijk op de ontwikkelingen voor dit jaar. Lees zijn blog...
    Wat doet de woningmarkt van het Westland in 2024?

Maak een afspraak

Sebastiaan Winkelman

Neem contact op met Sebastiaan Winkelman voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven