’s-Gravenzande

’s-Gravenzande

Dynamisch wonen met het strand om de hoek

Wonen in 's-Gravenzande, betekent wonen in een schitterend dorp dat deel uitmaakt van het bloeiende Westland. Het is een gemeente met een rijke historie en veel faciliteiten. Het biedt de rust van het landelijke leven in de nabijheid van grote steden en een heerlijk strand. Een ideale plek voor gezinnen om te vestigen. Ontdek de unieke woonkansen in 's-Gravenzande.

Eigen karakter

's-Gravenzande is een dynamische gemeente waar altijd iets te beleven valt. Van schuitvaren door het Westland tot het bewonderen van prachtig opgeknapte oldtimers. U kunt er gezellige braderieën en oktoberfeesten bezoeken en natuurlijk de familievriendelijke stranden waar u kunt uitwaaien of ontspannen. De wijken hebben ieder een eigen karakter en de gemeenschapszin is sterk aanwezig.

Veel te doen

Sportverenigingen spelen een centrale rol in 's-Gravenzande. Zo is de 'derde helft' bij de voetbalclub een begrip. Tennisbanen worden uitgebreid met padel en zelfs een golfclub is geïntegreerd bij de voetbalvereniging. Ook scouting, een eigen zwembad en kitesurfen op zee zijn populaire activiteiten. In de twee strandpaviljoens worden regelmatig activiteiten georganiseerd. En voor uw dagelijkse behoeften zijn er supermarkten en diverse eetgelegenheden.

Ideaal voor gezinnen

Dankzij de nabijheid van het strand en steden als Delft, Den Haag en Rotterdam, is 's-Gravenzande ideaal voor jonge gezinnen. U kunt er letterlijk alle kanten op. Voor vertier bent u zo in de stad. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen. Of zoek de rust van de natuur op in de landelijke omgeving. Wie van water houdt pakt de boot voor een tochtje door de Westlandse wateren.

Bloeiende toekomst

Een nieuwe tunnel zal binnenkort de bereikbaarheid verbeteren en het strandseizoen wordt met de jaren langer. Dit biedt kansen voor activiteiten zoals bed & breakfasts en de algehele aantrekkingskracht van 's-Gravenzande. Naar verwaching zal de de vraag naar woningen dan ook blijven groeien en de huizenprijzen blijven stijgen.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in 's-Gravenzande? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden.

Naar boven