Makelaar Marieke van Kooij

Makelaar Marieke van Kooij

Expertise: Maasdijk, De Lier, jaren ‘70 woningen, nieuwbouw

Bel of WhatsApp 06-41771818 of e-mail mariekevankooij@remax.nl

Marieke van Kooij is onze gespecialiseerde makelaar voor Maasdijk en De Lier. Ze is actief in het hele Westland en heeft extra affiniteit met deze gemeenten. Als betrokken makelaar weet ze emotie en zakelijkheid goed te scheiden zodat haar klanten altijd een realistische kijk houden op de koop of verkoop van hun woning. Maak kennis met Marieke.

Persoonlijke band

Marieke is een enthousiaste, opgewekte makelaar met een sterke sales achtergrond. Marieke: “Het mooie van makelaar zijn is de menselijke kant van dit vak. Ik bouw graag een persoonlijke band met klanten op. Niet alleen met het oog op directe koop en verkoop van een woning maar vooral ook voor de toekomst. Het liefst help ik bij de levenslange wooncarrière van mijn klanten. Daarbij staat service, vertrouwen en klantvriendelijkheid voorop. Ik sta dan ook 7 dagen per week klaar voor mijn klanten, ook in de avonduren.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Kenner van Maasdijk en De Lier

“Ik ben actief in het hele Westland en expert van Maasdijk en De Lier. Met deze gemeenten heb ik de meeste affiniteit. Ik wil daarom goed op hoogte blijven van wat er gebeurt. Als wijkmakelaar zult u mij daarom regelmatig door uw wijk zien lopen. Op deze manier kom ik veel te weten over de wijk, de inwoners en nieuwe ontwikkelingen. Ik heb veel kennis van jaren ‘70 woningen maar ook nieuwbouw heeft zeker mijn interesse.”

Maak een afspraak voor een gratis zoekopdracht

Emotioneel en zakelijk

“Het is prachtig het vertrouwen te krijgen om iemands meest kostbare bezit te mogen verkopen of aankopen. Een huis heeft niet alleen een economische waarde, maar zeker ook een emotionele waarde. Daar ga ik in mijn werk als makelaar respectvol en vakkundig mee om. Daarnaast is het belangrijk om ook de zakelijke kant van de transactie in het oog te houden. Want liefde maakt blind. Dus als je verliefd wordt op een huis ben je snel geneigd om weg te kijken van gebreken en toekomstige kosten. Ik breng mijn klanten dan ook regelmatig met beide benen op de grond.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

RE/MAX service

“Ik heb gekozen voor RE/MAX omdat ik dan als zelfstandige makelaar kan bemiddelen. Zo ben ik zelfstandig ondernemer met een sterke organisatie achter me. Klanten kunnen rekenen op mijn lokale expertise én het wereldwijde netwerk van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. Onze makelaars staan voor 100% inzet en we hebben het grootste bereik voor woningen. Binnen ons kantoor werken we met een topteam van 5 makelaars waarbij elke makelaar zijn eigen regio en expertise heeft. Met elkaar zijn we goed vertegenwoordigd in het Westland.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Maak een afspraak

Marieke van Kooij

Neem contact op met Marieke van Kooij voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven