Ik ben zeer tevreden

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,2
Makelaar Andries van Akelijen

Makelaar Andries van Akelijen

Expertises: Westland, hypotheken, duurzame woningen

Bel 06 20969197 of e-mail naar andriesvanakelijen@remax.nl

Andries van Akelijen is kantooreigenaar en onze gespecialiseerde makelaar voor het Westland, met name voor de dorpskernen Naaldwijk, Monster en ‘s-Gravenzande. Hij heeft veel affiniteit met innovatieve, duurzame bouw. Als financieel expert biedt hij een complete service van aan- en verkoopadvies en hypotheekadvies. Maak kennis met Andries.

Full service makelaardij

Andries heeft vanuit de hypotheekadvisering zijn overstap gemaakt naar de makelaardij. Door beide te combineren kan hij een full service traject bieden zodat zijn klanten in één keer klaar zijn voor het hele koop- of verkooptraject. Andries: “Ik lever een volledige makelaarsservice waarbij alles op elkaar is afgestemd. Vooral bij aankoop is dat belangrijk want met mijn financiële expertise kan ik al in een vroeg stadium kopers behoeden voor vergissingen als de koop niet haalbaar blijkt te zijn. Bij de notaris kan dat voor pijnlijke en dure situaties leiden. Ik kijk daarom altijd eerst wat financieel mogelijk is voordat we op huizenjacht gaan. Dat schept een hoop rust. Ook bij het verkopen van een woning. Want met een paar gerichte vragen krijg ik een goed beeld van hoe serieus een kandidaat is.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Duidelijkheid in verkoop

“In mijn verkoopservice ga ik een verbinding aan met de klant. Daarbij staat duidelijkheid voorop zodat we onder goede voorwaarden verkopen. Ik bepaal samen met de klanten de vraagprijs en de verkoopstrategie, uiteraard breng ik daarbij mijn marktkennis in. Door mijn financiële expertise kan ik kandidaat-kopers ook helpen om te kijken of de koop haalbaar is en met welk budget ze kunnen rekenen aan de hand van een waardebepaling van hun huidige woning.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kopen met de kenner

“Ook bij aankoop staan deskundigheid en kwaliteit centraal. Ik vind persoonlijk contact belangrijk en help graag met het uitbrengen van een bod op een huis. Hoewel het in het Westland nog niet echt gebruikelijk is om met een aankoopmakelaar huizen te bezichtigen, raad ik het wel aan. Naast het financiële aspect is ook kennis nodig van de typische Westlandse woningmarkt. Want de grote diversiteit van de woningen zie je ook terug in de huizenprijzen. Zoeken met een kenner is dan zeker geen overbodige luxe.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Trek naar het Westland

Andries is goed bekend in het Westland en woont met zijn gezin midden in Naaldwijk. “Ik vind de Westlandse mentaliteit van ‘Niet lullen maar poetsen’ erg prettig. Heel direct, beetje Rotterdams. En Westlanders doen zaken met Westlanders dus als je van buiten komt heb je al een achterstand. De dorpjes staan bekend om hun sociale karakter met een groot, actief verenigingsleven. Er valt altijd veel te beleven. Buiten is het een en al bloemenpracht. Dat zien we ook terug in de toenemende populariteit van het Westland. Op dit moment is er een trek vanuit grote steden als Den Haag en Rotterdam omdat mensen tegenwoordig toch meer huis voor hun geld willen. Voorlopig verwachten we dat die trend nog wel even door zal zetten.”

Maak een afspraak voor een taxatie

Karakteristiek wonen

“In het Westland zie je veel oude tuinderswoningen. Dit zijn hele karakteristieke huizen naast uitgestrekte velden. Maar er zijn ook veel jaren ’30 woningen in de gemeentekernen en jaren ’70 woningen daarbuiten. In de laatste 10 jaar zien we een grote toename van duurzame nieuwbouw. Zo is de wijk waarin ik woon al helemaal gasvrij en energieneutraal. Daar heb ik zelf ook een hoop mee want ik hou van duurzame, innovatieve toepassingen in huizen. Ik weet er inmiddels alles van.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Keuze voor RE/MAX

Andries wordt ondersteund door zijn assistent Dayenne. Zij is office manager van het kantoor en helpt met de planning van afspraken, bezichtigingen en het aannemen van berichten. Gedurende het hele aankoop- en verkooptraject krijgt u te maken met Andries. “Ik heb juist voor RE/MAX gekozen omdat ik het belangrijk vind om gedurende het hele proces een sterke band met klanten te onderhouden als zelfstandige makelaar. Geen taken afschuiven op collega’s maar duidelijk het hele dossier in eigen hand houden. Zodat ik altijd precies weet wat er bij mijn klanten speelt. Ik ben dan ook flexibel bereikbaar, zowel ’s avonds als in het weekend. Dan zijn mijn klanten bezig met hun koop- of verkoopplannen en sta ik ze graag bij.”

Maak een afspraak voor een hypotheekadviesgesprek
  • Wat doet het energielabel met de prijs van uw huis?

    14 Mei 2024
    Een hoog energielabel zorgt niet alleen voor meer wooncomfort en een beter milieu maar ook voor een aanzienlijke stijging van de waarde van uw woning. Onze kantooreigenaar en makelaar Andries van Akelijen geeft zijn kijk op hoe het energielabel koop- en verkoopprijzen van woningen beïnvloedt en welke trends en ontwikkelingen we kunnen verwachten in het komende jaar.
    Wat doet het energielabel met de prijs van uw huis?

Maak een afspraak

Andries van Akelijen

Neem contact op met Andries van Akelijen voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven