Hypotheekadvies

Onafhankelijk advies voor de hypotheek die bij u past

In onze one-stop-shop service bent u in één keer klaar voor alle zaken rondom de koop of verkoop van uw huis. Ook voor de financiering van uw woning zijn we u graag van dienst. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur brengt de financiële haalbaarheid van uw verhuisplannen voor u in beeld. Dat brengt zekerheid en rust, zowel bij aankoop als bij verkoop van uw huis in het Westland. Vraag ook een gratis hypotheekgesprek aan en ontdek onze mogelijkheden voor uw hypotheek.

Banken vergelijken

Onze hypotheekadviseur staat garant voor een deskundig advies dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Hij maakt een vergelijking met allerlei banken, want we zijn 100 procent onafhankelijk. Met zijn kennis en ervaring weet u bovendien zeker dat we naar alle aspecten kijken die op u van toepassing zijn.

Marktwaarde en rentetarieven

Wij geven niet alleen advies over het maximale bedrag dat u kunt lenen voor uw hypotheek, we kijken ook naar de hypotheekrente. Dat doen we aan de hand van uw lening ten opzichte van de marktwaarde van een woning want hierop bepalen banken het tarief. Een lagere lening in vergelijking met de marktwaarde betekent dan ook een lagere rente.

Weten waar u aan toe bent

Ook mogelijkheden zoals de rentevastperiode en de looptijd van de hypotheek komen aan bod. Vervolgens brengen wij een advies uit over deze hypotheekrente. We helpen u graag zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Uiteindelijk is de keuze aan u. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komt uw maximale hypotheekbedrag, ook wel uw leencapaciteit, aan de orde. U weet dus meteen waar u aan toe bent.

In de loop der jaren konden onze klanten rekenen op de scherpste hypotheken. Wilt u weten welke hypotheek het beste bij u past? Vraag dan een gratis hypotheekgesprek aan via het onderstaande formulier.

Naar boven