Welkom bij RE/MAX

De grootste makelaarsorganisatie ter wereld

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 144.000 makelaars. De RE/MAX-formule bestaat al meer dan 40 jaar. Deze formule houdt in dat een lokale makelaar zich aansluit bij RE/MAX en hierdoor tegen voordelige tarieven optimale diensten verleent. Voor u betekent dat een ideale combinatie van international expertise en lokale kennis van de woningmarkt.

Optimale promotie

U bouwt een persoonlijke relatie op met uw makelaar. Een makelaar die zich dag en nacht, doordeweeks en in het weekend, voor u inzet. Een makelaar die zich aansluit bij RE/MAX krijgt een aantal middelen tot zijn of haar beschikking, zoals:

  • Een professionele fotograaf voor promotiemateriaal op de website. Zo zijn onze fotografen in staat om onder meer de meest fraaie plattegronden, 360 graden foto’s en filmpjes te maken.
  • Veel reclame-uitingen om de panden optimaal te promoten. Met regelmaat verspreiden we folders en of flyers, zodat we mensen huis-aan-huis bereiken. 
  • Een aantal online communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven en social media activiteiten. RE/MAX is constant bezig met nieuwe media en online marketing.

RE/MAX is een wereldwijd netwerk met meer dan 144.000 zelfstandige makelaars in meer dan 110 landen. De makelaars staan altijd voor u klaar en zijn 100% gemotiveerd om u te ondersteunen en te adviseren tijdens het proces van het verkopen of kopen van uw woning.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van de RE/MAX makelaarsorganisatie en onze lokale aanpak? Neem dan contact met ons op. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaars en diensten. Bel +31 (0)174 79 22 40 of e-mail devastgoedspecialist@remax.nl

Naar boven