Makelaar Narelis de Kaster

Makelaar Narelis de Kaster

Expertise: Honselersdijk, Wateringen

Bel of WhatsApp 0681910843 of e-mail narelisdekaster@remax.nl

Narelis de Kaster is onze gespecialiseerde makelaar voor Honselersdijk en Wateringen. Ze is actief in het hele Westland en heeft extra affiniteit met deze prachtige dorpskernen. Als inwoonster van Honselersdijk kent ze de gemeente als geen ander. Maak kennis met Narelis.

Service voorop

Narelis de Kaster is een organisatietalent die administratief sterk is en er graag voor zorgt dat alles goed verloopt tijdens processen. Narelis: “Service staat bij mij hoog in het vaandel. Ik krijg er een kick van als klanten tevreden zijn met mijn geleverde service. Ik ben van nature een harde werker en zet mij altijd voor de volledige duizend procent in. Ik weet wat ik wil en ik streef mijn doelen na en ik hou van uitdagingen.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Honselersdijk en Wateringen

“Honselersdijk is een van de parels van het Westland. Ik woon er al jaren met veel plezier. Vooral de combinatie van karakteristieke, dorpse bouw en stijlvolle nieuwbouw maakt Honselersdijk een zeer aantrekkelijke, groene gemeente. Daarnaast ben ik actief in Wateringen. Ook daar vind je nog volop woonkansen voor wie de grote stad wil verruilen voor een sfeervol dorp met alle voorzieningen. In beide gemeenten ben ik volledig op de hoogte van de woningmarkt en de lokale pluspunten.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Goed luisteren

“Er komt veel kijken bij het werk van een makelaar. Je zoekt continu zaken uit en je regelt alles voor je klanten. Dat is precies wat mij een goed gevoel geeft tijdens mijn werk. Als makelaar vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Puurheid, oprechtheid en integriteit zijn de belangrijkste aspecten in mijn dienstverlening.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

RE/MAX Service

"Wie op zoek is naar een makelaar die altijd bereikbaar en flexibel is moet bij RE/MAX zijn. Omdat wij zelfstandige makelaars zijn maken we extra stappen voor onze klanten. Zodat ze met een goed en tevreden gevoel een koop of verkoop afronden. Wij kijken altijd naar het belang van de klant. Het gaat bij ons niet alleen om het aankopen of verkopen van een woning maar ook om de hele dienstverlening en de ervaring er omheen. Dat is waar ik voor sta en de reden waarom ik mij als makelaar bij RE/MAX heb aangesloten."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Maak een afspraak

Narelis de Kaster

Neem contact op met Narelis de Kaster voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven