Makelaar Mark Dijkstra

Makelaar Mark Dijkstra

Expertise: Maassluis, Maasland

Bel of Whatsapp 0174-792240 0641316454 of email naar markdijkstra@remax.nl

Mark Dijkstra is onze gespecialiseerde makelaar voor Maassluis en Maasland. Hij is geboren en getogen in Maassluis en kent deze omgeving als geen ander. Met zijn nuchtere, spontane en betrokken aanpak helpt hij zijn klanten aan hun droomhuis. Maak kennis met Mark.

Kenner van Maassluis en Maasland

Mark Dijkstra is opgegroeid in Maassluis en kent de omgeving door en door. Mark: "Ik heb 40 jaar in Maassluis gewoond. Ik ben geboren in de Sluispolder-Oost en daar heb ik ook mijn eerste appartement gekocht. Vervolgens heb ik aan de Zuiddijk gewoond, M. Rutgersstraat en het Oleanderpark. Mijn favoriete woondelen zijn vooral het oude centrum en de randen van Maassluis. Via mijn netwerk en door de jaren heen kom ik ook geregeld in Maasland. Dat is weer heel ander gebied met een eigen gezicht en karakter met prachtige woningen in een geweldige leefomgeving."

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Dorp en stad

"Het leuke van Maassluis is dat het de kenmerken en de groei van een stadje heeft. Maassluis is vooral ook een forensenstad met veel werkende mensen in het Westland, Rotterdam en Den Haag. Maar het heeft ook veel dorpse invloeden. Voor de echte 'Sluizers' zal Maassluis altijd dat dorp blijven met die mooie binnenhaven en vlietjes. En niet ten onrechte. Maassluis is een stadje met veel nieuwbouw, maar ook met veel sfeer dankzij de historische panden in het centrum."

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Grote diversiteit

"Maassluis heeft heel veel verschillende woongebieden van jong naar oud. De oudere karakteristieke woningen aan de haven, de dijken en nieuwere wijken zoals Wilgenrijk en veel renovatie of vernieuwing van woningen. Van hoogbouw tot laagbouw je kunt het zo gek niet bedenken. Maassluis heeft het allemaal"

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Persoonlijke aanpak

"Als makelaar bij RE/MAX kan ik mijn klanten precies de service bieden die ik voor mijn klanten wil. En die draait vooral om betrouwbaarheid, kennis van zaken en een persoonlijke aanpak. Ik ben altijd bereikbaar als klanten met een vraag zitten of advies willen. Mijn nuchtere mentaliteit en 'niet lullen maar poetsen gedachte' zorgen ervoor dat mijn klanten weten waar ze aan toe zijn en dat ze een huis kopen naar hun eigen smaak."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Maak een afspraak

Mark Dijkstra

Neem contact op met Mark Dijkstra voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven