Makelaar Joyce Enthoven

Makelaar Joyce Enthoven

Expertise: ’s-Gravenzande 

Bel of WhatsApp 0174-792240 of e-mail naar joyceenthoven@remax.nl

Joyce Enthoven is onze gespecialiseerde makelaar voor ’s-Gravenzande. Zij is er geboren en getogen en kent deze bijzondere ‘dorp-stad’ als geen ander. Met haar nuchtere en betrokken aanpak helpt ze haar klanten aan hun droomhuis. Maak kennis met Joyce.

Kenner van ’s-Gravenzande

Joyce Enthoven is geboren en getogen in ’s-Gravenzande en kent de omgeving als geen ander. Joyce: “Als tuindersdochter ben ik opgegroeid in het buitengebied van ’s-Gravenzande. Vanaf mij 10e jaar zijn we meer richting het centrum verhuisd en daar woon ik nog steeds met veel plezier. Vooral met de buurt Vreeburgh heb ik een goede band.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Dorp en stad

“Het bijzondere van ’s-Gravenzande is dat dit het enige Westlandse dorp is met stadsrechten. Het houdt dan ook het midden tussen een stad en een dorp. Met het beste van beide werelden. Want je vindt er een unieke combinatie van dorpse gezelligheid met stadse voorzieningen. Ik vind het altijd weer een genot om mensen te laten zien hoe leuk het centrum is en hoe fijn het is om in ’s-Gravenzande te wonen.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Grote diversiteit

“Het leuke van het makelaarsvak is om klanten aan hun droomhuis te helpen. En dat kan goed in ’s-Gravenzande. Je hebt er allerlei bouwstijlen, van statige villa's tot knusse tussenwoningen. Dus er is voor elk wat wils. Mijn eigen voorkeur gaat uit naar jaren ’30 woningen vanwege de karakteristieke sfeer. Maar ook nieuwbouw met innovatieve, duurzame toepassingen heeft absoluut mijn interesse. Door de grote diversiteit van ’s-Gravenzande kun je er alle kanten op.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Persoonlijke aanpak

“Als makelaar bij RE/MAX kan ik de precies de service bieden die ik voor mijn klanten wil. En die draait vooral om extra inzet en een persoonlijke aanpak. Daarom ben ik ook altijd bereikbaar want als klanten met een vraag zitten, kunnen ze me altijd bellen. Onze Westlandse mentaliteit zorgt daarnaast voor een nuchtere, recht-door-zee manier van communiceren. Geen omwegen, wij zeggen gewoon waar het op staat. Zodat onze klanten altijd duidelijk weten waar ze aan toe zijn.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Maak een afspraak

Joyce Enthoven

Neem contact op met Joyce Enthoven voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven